Annonce:

27-årig har sat konfiskeret Lamborghini til salg igen

Danmarks måske mest berømte Lamborghini til dato skal igen finde ny ejer, efter staten solgte den på auktion.

Den 27-årige fynske bilforhandler, der betalte næsten to millioner for Danmarks mest berømte Lamborghini, vil nu af med den igen.

Det skriver norske VG.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Bilen fik den fynske bilforhandlerne nøglerne til, da han i marts betalte 1,9 millioner kroner for den på en auktion i Vejle.

Forinden havde landsretten taget bilen fra en norsk vanvidsbilist, som efter bare få timers ejerskab måtte aflevere bilen til politiet på Hirtshalsmotorvejen.

LÆS OGSÅ: Helt ny BMW er ulovlig på alle veje i Danmark

Både byretten og landsretten kom frem til sammen resultat – nemlig at Lamborghinien kunne konfiskeres på statens vegne. Og i Højesteret gad man end ikke se på sagen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Nu har den fynske bilforhandler så skruet prisen gevaldigt op. Bilen, der står i Ørbæk på Fyn, er dukket op på mobile.de, hvor den står til 475.881 euro.

Omregnet til dansk valuta svarer det til 3,55 millioner kroner. Igen er det en pris, der er fuldstændig rent for afgifter.

Ifølge den fynske bilforhandleren er den topløse Huracan den eneste af sin slags, som Lamborghini nogensinde har lakeret i den matte farve Blue Kai.

Overfor VG siger den tidligere ejer af Lamborghinien, at han siden konfiskationen af Lamborghinien har købt en Porsche 911. Altså for at ‘trøst sig selv’. Læs mere om det her.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Den bil var dog ikke nogen succes. I hvert fald hævder Shakha Ameen, der i dag er 34-år, at han tabte penge på videresalget.

Læs flere nyheder fra og om bilindustrien lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler