Annonce:

22-årig overhalede “skjult” politibil – så røg kørekortet med det samme

Fredag aften var færdselspolitiet på kontrol-razzia i det vestlige Aarhus. Det gav i snit mere end en sigtelse til hver bilist.

Fredag aften i sidste uge var færdselsafdelingen hos Østjylland på vejene i det vestlige Aarhus. Og ud fra bøde-billedet at dømme har flest bilister i den del af byen et problem med hastigheden. Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

I alt blev der skrevet 59 bøder fordelt på 48 bilister. 16 af dem kørte så stærkt, mens politiet så på det, at de foruden bøder også står til klip i kørekortet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

LÆS OGSÅ: Nu taler politiet om større biltræf i weekenden: “Det blev opløst stille og roligt”

En enkelt trykkede så hårdt på speederen, at vedkommende står til en betinget frakendelse. Ud over bøden kræver det en bestået teori- og køreprøve at beholde kortet i den slags sager.

Der var dog også de bilister som i langt højere grad blæste på færdselsloven. Blandt andre en 27-årig mand som slet ikke havde noget kørekort. Det havde politiet taget fra ham ved en tidligere lejlighed. Hvor meget han nu skal spytte i statskassen, afhænger af hvor mange gange han er stoppet uden at have førerretten i orden.

En anden 22-årig mand tænkte formentlig ikke over, at han overhalede en af politiets civile video-biler i alt for høj fart. Endda højre om. Da hastigheden var oppe på 97 km/t i en 70-zone, blev han vinket ind til siden. Her viste et alkometer desuden, at han havde drukket for meget til at sidde bag rattet. Og så røg kørekortet på stedet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler