Reklame:

22-årig mister bil – politiet havde svært ved at følge med

Natten til fredag i sidste uge måtte en patrulje trykke hårdt på speederen for at følge med en 22-årig vanvidsbilist.

Speedometeret i en patruljevogn fra Østjyllands Politi rundede 200 km/t, da man natten til fredag i sidste uge forsøgte at følge med en vanvidsbilist på Herningmotorvejen. Det oplyser politikredsen selv i døgnrapporten.

LÆS OGSÅ: Politiet smider 60 bilister væk: “De ville køre ulovligt gaderæs”

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


I samme døgnrapport indrømmer ordensmagten, at man havde en smule svært ved at følge med den 22-årige mand som viste sig at sidde bag rattet. Klokken 01.57 lykkedes det dog at få ham bragt i til standsning.

Præcis hvorfor den 22-årige valgte at gøre sig skyldig i vanvidskørsel, kommer politiet ikke ind på. Men det har muligvis noget at gøre med, at han slet ikke har noget kørekort og derfor i forvejen vil gøre meget for at undgå en alvorssnak om færdselsreglerne.

I stedet står han nu til en fængselsstraf og en klækkelig bøde. Bilen, han kørte i, skal han ikke regne med at se igen. Som det er typisk i den slags sager, er den blevet beslaglagt. Og i retten vil politiet gå efter at få den konfiskeret på statens vegne. Politiet oplyser ikke, om bilen indtil den sene nattetime tilhørte manden selv.


Reklameblok:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?