Reklame:

Politiet smider 60 bilister væk: “De ville køre ulovligt gaderæs”

I weekenden blev 60 bilister blev smidt væk fra en parkeringsplads i Ringsted.

Politikredsene rundt om på Sjælland er så trætte af det ulovlige gaderæs, at man koordinere indsatsen mod dem, der deltager i det. Og lørdag var den gal igen. Det er anden weekend i træk, at politiet støder på den slags i Ringsted- og Benløse-området.

Det skriver TV2 Øst.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


– Jeg kan sagtens forstå, hvis man har behov for at køre stærkt – men så bør man melde sig ind i en motorklub. Her er sikkerheden i orden, forsikringen er i orden, og du udsætter ikke almindelige borgere for fare, siger Michael Flemming Rasmussen, politiinspektør ved Midt- og Vestsjællands Politi, til mediet.

LÆS OGSÅ: DEBAT: Christian vil give biler veteranstatus allerede efter 25 år

Men politiets formaninger ser ikke ud til at haft nogen effekt. Klokken 19.39 sendte politiinspektøren kolleger mindst 60 biler og personer væk fra parkeringspladsen på Godsbanevej i Ringsted.

Der kan dog være dialog mellem myndighederne og de unge bilister. På fredag mødes kommunen og politiet nemlig med de unge for at tale om problemet. Michael Flemming Rasmussen forventer dog ikke, at der kommer nogen løsning på fredag.

Reklameblok:
–  Men vi håber på, at vi kan se på, hvad der kan gøres her og nu, ligesom der også skal ses på løsninger på længere sigt, siger politiinspektøren til mediet.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?