Annonce:

21-årig bilist kørte i fælde der har kostet 5.000 kr. siden 1. juli

Selvom både reglerne og bødestraffen er blevet skærpet, blæser bilister i stor stil på forbuddet mod lattergas.

Det var et tip, der søndag kort før midnat sendte Østjyllands Politi på sporet af flere personer, som var blevet set gå til og fra et mistænkeligt køretøj i Trillegården i det vestlige Aarhus.

Det skriver politikredsen i døgnrapporten.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Fremme på stedet fandt politiet frem til bilen, som tre mænd befandt sig i. På bagsædet sad en 22-årig mand og indhalerede noget fra en ballon.

Men i bilen befandt sig også en 21-årige mand. Og han var uden at lægge meget skjul på det i besiddelse af en lattergasflakse.

LÆS OGSÅ: Bilister glemmer 10 år gammelt lovkrav – koster 7.000 kr. i bøde

Noget der siden 1. juli har været ulovligt, hvis formålet da ikke er såkaldt ‘anerkendelsesværdigt’. Flasken blev kort efter beslaglagt og den 21-årige bilist kan se frem til en bøde af de større.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

I udgangspunktet koster det mellem 3.000 og 5.000 kr. alene at besidde lattergas på offentlige tilgængelige steder. Større mængder kan dog udløse bøder helt op til 50.000 kr.

Den 21-årige er dog ikke den eneste bilist, som politiet har knaldet for besiddelse af lattergas. Loven var ikke mange timer gammel, da den første bilist kørte i samme fælde tilbage i juli måned. Læs mere om den sag her.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler