Annonce:

2.300 bilister kørte samme vej – nu ryger kortet

Over 2.300 bilister blev kontrolleret, da politiet i weekenden var på vejene for at holde øje med farten. Flere af dem mister nu kørekortet.

Der venter både betingede frakendelser, bøder og klip til adskillige bilister, efter politiet i weekende rullede ud med fotovognen både lørdag og søndag.

I alt passede 2.329 bilister fotovognen, som politikredsen havde kørt ud til Skibevej i den lollandske by Bandholm om lørdagen og den næste dag til Gaabensvej i Nykøbing Falster.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

140 af dem kørte mere end 50 og 60 km/t, som er tilladt på de to veje. Det betød 23 klip og to betingede frakendelser af kørekortet. De resterende bilister kan se frem til at modtage en bøde i deres e-Boks.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falster Politi i døgnrapporten.

LÆS OGSÅ: Rekordmange bilister bryder lov der kan koste kørekortet

Tilsyneladende kørte ingen af bilisterne dog så hurtigt, at fotovognens udstyr kunne knalde dem for vanvidskørsel. Noget der ellers er talrige eksempler på, efter loven på området blev strammet i marts 2021.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Tilbage i juli i år betød det eksempelvis, at en kvinde mistede sin ellers nyindkøbte BMW. Den lå hendes bare 19-årige søn nemlig og kørte vanvidskørsel i. Læs mere om den sag her.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler