Annonce:

19-årig prøvekørte Audi til 600.000 kr – så konfiskerede staten bilen

En 19-årig mand mistede i denne uge kørekortet. Desuden har en byretsdommer sendt ham 20 dage bag tremmer for vanvidskørsel i en leaset Audi A6.

OPDATERING: Manden er i dag frikendt – klik her og læs mere!

Onsdag eftermiddag i denne uge afgjorde Retten i Glostrup en bare 19-årig bilists videre skæbne. På Østbrovej i Brøndby valgte den unge bilist nemlig at blæse så meget på færdselsloven, at hans kørsel kan sidestilles med vanvidsbilisme.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Prøventuren i den leasede Audi, som den 19-årige sad bag rattet i, koster ham nu 20 dages ubetinget fængsel og tre år uden kørekort. Ligesom han skal hoste op med en større bøde. Byretten besluttede desuden, at Audien skal konfiskeres på statens vegne. Det skriver SN.dk.

Af samme grund kan den 19-årige nu se frem til noget af et erstatningskrav. Umiddelbart inden køreturen havde han nemlig skrevet under på, at han ikke ville køre vanvidskørsel i bilen.

I retten nægtede den 19-årige sig skyldig. Han mente kun at have kørt 90 km/t. Det er dog stadig noget mere end de tilladte 60 km/t. I retten troede man da heller ikke på bilistens forklaring.


Annonce:

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler