Annonce:

18-årig stoppet af politiet – skylder nu sin mor en Tesla

En 18-årig mand blev tilbage i februar taget for spritkørsel. Først mandag i denne uge kom politiet efter bilen, moderens Tesla.

Tilbage i februar i år havde en 18-årig mand fra Stevns så høj en promille, at han slet ikke måtte køre bil. Alligevel sad han bag rattet i sin mors Tesla. Det kostede kørekortet

Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Promillen var dog ikke så høj, at ordensmagten også kunne beslaglægge bilen på stedet. I hvert fald ikke i første omgang, da den 18-årige ikke blæste alkometeret over 2,0, der er grænsen for vanvidskørsel.

Blodprøven endte alligevel med at fælde ham. For godt halvanden måned senere har en analyse af teenagerens blod slået fast, at han var lige så fuld som en vanvidsbilist.

LÆS OGSÅ: Der er fundet kokain og snifferør i hjemmeplejebil

Dermed bankede politiet i mandags på moderens dør og forlangte Teslaen udleveret. Det er ikke første gang, at en Tesla ryger i politiets varetægt på grund af vanvidskørsel.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Langt fra faktisk. Senest måtte en 60-årig mand vinke farvel til sit eksemplar af Danmarks mest populære bil, da han havde lidt for travlt med at nå en badmintonaftale.

Og før det sørgede en Tesla-ejer for at smadre sin bil godt og grundigt, inden politiet fik indhentet ham. Dermed var det kun de sørgelige rester, politiet fik fat i, da biljagten sluttede. Læs mere om det her.

Tilbage hos den 18-årige har han allerede måtte leve med det faktum, at han meget længe ikke må køre bil. Nu kan han så se frem til en endnu større bøde, en rum tid i fængsel og formentlig en gigantisk regning fra sin mor.

Læs mere om færdselspolitiets arbejde på de danske veje lige her!

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler