Reklame:

18-årig mister kørekortet lige foran politiet

Tidligere på måneden gjorde en 18-årig bilist sig uheldigt bemærket lige foran en af politiets videobiler.

Det koster nu en bare 18-årig mand meget dyrt, at han tidligere på måneden gjorde sig uheldigt bemærket i en venstrekurve på Darupvej i Roskilde.

Faktisk kan det udover en klækkelig bøde også ende med helt at koste den unge bilist kørekortet. Fredag 17. marts, da den 18-årige kom blæsende, var Midt-og Vestsjællands Politi nemlig også til stede på Darupvej. Og det med både videobil og lasermåling.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Men den unge bilist har formentlig ikke set nogen af delene. I hvert fald ikke før det var for sent. Politiets måling afslører, at den 18-årige tog venstresvinget med 92 km/t, på en strækning hvor den højst tilladte hastighed er 50 km/t, det skriver Midt- og Vestsjællands Politi på Facebook.

LÆS OGSÅ: 18-årig til politiet: “Der er fandme ikke noget bedre end at lave en brænder”

Da den unge mand blev stoppet, kunne han fremvise et spritnyt kørekort. Men det får han formentlig ikke lov at beholde. I hvert fald lægger politiet foruden bøde på samlet 5.300 kr. op til et kørselsforbud.

Sådan et rammer typisk helt nye bilister, hvis det som i tilfældet her går alt for stærkt ude på vejene. For at få kørekortet igen kræver det 8 nye teoritimer og 8 nye køretimer hos en kørelærer, en teori- og køreprøve og at bøden bliver betalt.

Reklameblok:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?