Reklame:

17-årig smadrede forældrenes Corvette midt om natten

Den bil er ikke bare kørt galt – den er totalskadet.

Tidligere på måneden lånte en 17-årig dreng fra New Jersey, USA, nøglerne til sine forældres Chevrolet Corvette. Det blev både drengen og bilens sidste køretur.

Kort efter teeangeren havde sat nøglerne i tændingen, fik politiet meldingen om færdselsuheld. Noget den unge bilist viste sig at være skyld i. Heldigt for ham kom han ikke noget til.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


LÆS OGSÅ: Lagde drift-video på Youtube – 7 biler beslaglagt i nat

Det samme kan dog ikke sige som bilen – en Corvette C5 årgang 2000 – hvis venstre side blev skraldet totalt op. Hvor hurtigt teenageren har kørt, kan politiet ikke svarer på. Men ordensmagten vil dog gerne sige, at det er gået for hurtigt.

Hvilket billeder af bilen da også tydeligt indikerer. Flere lokalmedier skriver, at teenageren mistede kontrollen med bilen, da han kørte over en kantsten. Lokalpolitiet fortæller, at teenageren foreløbig har fået besked på, at han skal møde i retten. Mere vil man ikke sige om en eventuel konsekvens.

Reklameblok:
 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?