Annonce:

10 år efter tragisk ulykke: “Der er intet håb for Michael Schumacher”

Til december er det 10 år siden, den syvdobbelte Formel 1-verdensmester Michael Schumacher kom grueligt galt afsted på ski. “Der er intet håb for ham”, siger en journalist nu.

Det er snart 10 år siden, offentligheden sidst har fået nået at vide om Michael Schumachers tilstand.

Men det er intet håb for den tidligere Formel 1-kører. Det siger journalisten Roger Benoit  i et interview med mediet Blick.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Familien har været nærmest hermetisk lukket, når emnet falder på Schumachers tilstand, efter den syvdobbelte verdensmester kom frygteligt til skade under en skiferie i Frankrig i 2013.

Roger Benoit kan dog ikke fortælle noget nyt om Michael Schumacher tilstand. I stedet henviser han til et af de sjældne interviews, hvori Mick Schumacher kom ind på sin fars tilstand.

LÆS OGSÅ: Politiker beklager ny lov – åbner for at skrotte særlig bilkontrol

– Der er kun et svar til det spørgsmål, og det gav Mick i et af sine sjældne interview i 2022: ‘Jeg vil give alt for at tale med min far.’

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

– Den sætning siger alt om, hvordan hans far har haft det de seneste 3.500 dage. Der er intet håb.

Med 7 verdensmesterskaber er Michael Schumacher stadig den mest vindende Formel 1-kører nogensinde. Inden ulykken i december 2013 havde tyskeren pensioneret sig selv to gange fra sporten. Han kørte til sidst 3 sæsoner for Mercedes.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler