Annonce:

Youtuber siger han beskyldes for at have ‘dræbt’ Fisker

Millioner følger med, når Marques Brownlee siger noget på Youtube. Nu mener han selv, at folk beskylder ham for Fiskers nedtur, der er endt i en konkursbeskyttelse.

Besøg vores annoncør:

Marques Brownlee, der driver flere Youtube-kanaler, havde meget lidt pænt at sige om Fisker Ocean, da han for nogle måneder siden testede bilen.

Faktisk mener amerikaneren, at Fisker Ocean er den værste bil, han nogensinde har prøvet. Siden er Fiskers forretning endt i en konkursbeskyttelse, fordi flere forsøg på at sælge til andre bilmærker er endt uden aftale.

Og nu mener Marques Brownlee altså, at han med sin kritik af Fisker Ocean, der ganske rigtigt gik verden rundt i diverse medier, beskyldes for Fiskers nedtur.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Noget, der ifølge Marques Brownlee selv ikke er helt fair. Faktisk slet ikke.

LÆS OGSÅ: Kvinde var 4 km/t fra at miste 1 måned gammel Tesla

– RIP. Jeg ved, at alle lige nu mener, at jeg dræbte dem.

– Men sandheden er, at de var dødsdømte længe før nogle af mine videoer. Det er trist nyt, for der er altid brug for mere konkurrence blandt elbilerne. Men de nåede aldrig hele vejen, skriver Brownlee på sin X-profil om Fiskers konkursbeskyttelse.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Om Fisker reelt har fået for meget røg og for lidt opbakning blandt medier og mediepersonligheder, skal vi lade være usagt. Men det er et faktum, at flere bilmærker allerede har sagt nej til at overtage Fisker. Læs mere om det her.

Herhjemme tror en af de forhandlere, som hævder at have solgt 35 Fisker Ocean siden 1. maj i år, at mærket nok skal overleve en eventuel konkurs. Bl.a. fordi nogle kinesiske mærker kan være interesseret i navnet.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler