Annonce:

Youtuber: “Jeg vil køre en Formel 1-bil på hovedet”

Spørgsmålet om hvad man skal gøre for visninger og likes er lige blevet lidt vildere.

Hver dag er en kamp. En kamp for at tiltrække seere og likes. I hvert fald på Youtube. Og nu har Scott Mansell, der tidligere kørte racerbiler, muligvis overgået alt, vi har set på Youtube med fire hjul.

Eller – det har han i hvert fald planer om. Den 38-årige brite, der før har kørt junior-formula-kateorgier, har nemlig sat sig for at køre en Formel 1 bil på hovedet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Eller rettere sagt med bunden i vejret. Du ved, det som snartsagt en hver der har ytret sig om Formel 1 på fjernsyn har sagt, at en Formel 1-bil faktisk godt kan.

Og det er faktisk nemt. I hvert fald i teorien. Bilen skal bare generere mere downforce, end den vejer. For at sætte det lidt i perspektiv må en Formel 1-bil i 2023-sæsonen veje højest 798 kilo.

LÆS OGSÅ: Fyrede 550 ansatte med øjeblikkelig virkning – nu vil færre have deres elbiler

Men den er uden problemer – på grund af det relancerede ground effect-reglement – i stand til at lave 4.000 kilo downforce.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Altså fem gange bilens egen vægt. Et er den forholdsvis simple teori bag idéen. Noget andet er udførslen. Den forklarer Scott Mansell selv meget mere om i videoen herunder.

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler