Annonce:

Youtuber bygger mintgrønt Golf 3 med V10-motor

Det ligner en Golf 3. Men i virkeligheden har bilen meget mere tilfælles med en Audi R8. Hvad gør man ikke for visninger?

Essen Motor Show ville ikke være sig selv uden vanvittige ombygninger. Den slags plejer youtuberen Jean Pierre “JP” Kraemer at være leveringsdygtig i.

Det har som oftest noget at gøre med Volkswagen. I 2019 var det eksempelvis en Golf 7 med R32-motor, baghjulstræk og en gigantisk turbo.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Spol fire år frem, og Golfen er både mintgrøn og noget ældre. Kraemer har nemlig kastet sig over en Golf 3 med centermotor. Selvfølgelig ikke bare hvilken som helst centermotor.

Den 40-årige tysker bag Youtube-kanalen ‘JP Performance’ har installeret en 5,2-liters V10-motor fra en Audi R8 i midten af bilen. Altså på bekostning af bagsæderne. Ja, faktisk er størstedelen af Golfens bagparti fortid.

LÆS OGSÅ: Kinamærke bløder – har tabt 4,4 milliarder kroner på 3 måneder

Til gengæld er teknikken helt blotlagt. Det er således ikke svært at få øje på, at det ligeledes tyske firma KW har leveret undervognen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

De tekniske specifikationer er endnu ikke frigivet. Men bilen kan umuligt have mindre end de 525 hestekræfter, som den første Audi R8 med V10-motor havde tilbage i 2009. V8-motoren, som R8’eren også kunne fås med, havde derimod ‘kun’ 420 hestekræfter.

Desværre kørte den sikkert heftige Golf ikke rundt på messen. Den stod helt stille. Så vi må nok vente på endnu en Youtube-video fra Kraemer.


Annonce:

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - indholdet fortsætter herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler