Annonce:

XPENG henter pressechef hos Bil Magasinet

Mathias Brandt, som indtil for nylig har slået sine folder på Bil Magasinet siden 2008, har takket ja til at indtræde i rollen som pressechef hos XPENG Danmark. Hans første opgave bliver at stå for PR lanceringen af XPENGs nye store satsning, XPENG G6.

XPENG Danmark fortsætter med at udvide staben af kompetente medarbejdere. Seneste tilkommer er Mathias Brandt, som den 2. april tiltrådte stillingen som PR Manager. Mathias kommer fra en baggrund som journalist på Bil Magasinet, hvor han har arbejdet siden 2008. Med en bred interesse for biler på det danske marked kombineret med førstehåndserfaring fra branchen, glæder Mathias sig til at møde sine gamle journalistkollegaer på en ny måde.

“Jeg ser frem til at bruge min baggrund som journalist på Bil Magasinet til at udvikle XPENGs PR-strategi på det danske marked. Jeg har en relativt god forståelse for journalisternes behov, og kombineret med en bred viden om biler er jeg sikker på, at vi sammen kan rykke XPENGs PR-indsats til et endnu højere niveau.”

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Der er sket mange ting siden XPENG startede op i Danmark tilbage i 2022. I 2023 leverede XPENG 654 biler til danskerne. I løbet af årets første kvartal er det også gået stærkt og takket være en fantastisk velkomst af XPENG G9 er der allerede leveret over 400 biler i løbet af årets første tre måneder.

På bare 9 måneder har XPENG som nyt mærke rundet de første 1000 leveringer i Danmark. Lige rundt om hjørnet venter den officielle lancering af XPENG G6, som XPENG også har store forventninger til. Derfor er det vigtigt at styrke PR- og marketingindsatsen yderligere.

Joachim Hummel-Gryholm, Marketingchef hos XPENG Danmark udtaler om Mathias Brandt: ”Vi er superglade for at få en erfaren ekspert som Mathias Brandt ombord hos XPENG. De første dage er allerede gået og han løber allerede hurtigere end ladehastigheden på en G9. Det er tydeligt, at hans indgående branche- og produktkendskab vil blive værdifuldt for os allerede nu. Jeg ser frem til at se hvordan vores PR-indsats vil udvikle sig hen over det næste stykke tid med ham ved roret og han vil uden tvivl tage det til et nyt niveau.”

Udover at agere som en hel traditionel pressechef, vil Mathias også på sigt skulle være en af XPENGs interne produkteksperter og bidrage aktivt til den videre lokalisering af produkterne. Derudover vil det også være ganske naturligt med sin baggrund at han bidrager med både indhold- og tekstproduktion.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Læs mere om XPENG her!

XPENG henter preseschef hos Bil Magasinet
XPENG G6 lanceres nu i Danmark

Bemærk: Artiklen er baseret på en pressemeddelelse fra en virksomhed i den danske bilbranche og er derfor ikke skrevet af Boosted-redaktionen. Har du kommentarer til indholdet, bedes du kontakte den pågældende virksomhed.

Annonce:


Pressemeddelelse
Pressemeddelelse
Nyheder direkte fra bilimportører, producenter, racerteams eller andre aktører i bilbranchen.
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler