Annonce:

Xpeng G9 er kongen af hurtigladning, viser ny test

Den elektriske XPENG G9 deltog for nyligt i den norske bilorganisation NAFs årlige vinterrækkeviddetest, El Prix 2024. XPENG G9 var den eneste bil, der opladede 100 km på under fem minutter, og den eneste der kunne lade mere end 20 kilometer på 1 minut.

I denne uge kom resultaterne fra den norske Automobilforbunds (NAF) årlige vinterrækkeviddetest, El Prix. XPENGs flagskib, XPENG G9, opnåede den hurtigste opladningstid af alle 23 biler og opladede batteriet, som har en netto kapacitet på 93,1 kWh, fra 10% til 80% på blot 19 minutter med en maksimal kapacitet på 291 kW.

Samtidig nåede bilen femtepladsen i rækkeviddetesten, med en faktisk afvigelse på kun 13,1% i forhold til dens WLTP-rækkevidde. Til sammenligning var den gennemsnitlige afvigelsesgrad for alle biler 21,8%, og kun 8 ud af 23 biler nåede en afvigelsesgrad på under 20%.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

El Prix finder sted to gange om året for at teste elektriske bilers rækkevidde og opladningshastighed på det norske marked. Alle køretøjer testes samme dag og under samme forhold for at sammenligne deres rækkevidde og opladningshastighed under typiske nordiske forhold, både om sommeren og om vinteren.

Årets test omfattede 23 køretøjer, herunder bedst sælgende og Premium mærker. Ifølge rapporten blev alle biler påvirket af kørselsforhold og lave temperaturer i varierende grad.

Udstyret med den førende 800V-højspændingsplatform opretholder XPENG G9 højere sikkerhedsstandarder og hurtigere opladningskapacitet end tidligere generations 400V-platform. 800V SiC-platformen reducerer også det samlede energiforbrug for køretøjet, hvilket gør rækkevidden mere effektiv og præcis.

Ved NAFs seneste test i juni 2023, satte XPENG G9 opladningstestrekorden med en maksimal kapacitet på 319 kW, samtidig med at den leverede testens højeste gennemsnitlige opladningskraft på 212 kW.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Bilen opnåede desuden førstepladsen i rækkeviddetesten, hvor dens WLTP-værdi blev overskredet med 13%. Se her for flere detaljer.

Højdepunkter fra ladetesten XPENG G9 nåede førstepladsen i opladningstesten, hvor den gik fra 10-80% på blot 19 minutter, med en topkapacitet på 291 kW. Et gennemsnit på 21 km opladt pr. minut 100 km opladt på kun 4,8 min. i gennemsnit. Bilen rangerede også som nr. 5 i rækkeviddetesten ifølge WLTP rækkeviddeafvigelse. De seneste resultater demonstrerer XPENGs stærke præstationer under kolde vintervejrsforhold.
Bemærk: Artiklen er en pressemeddelelse fra en virksomhed i den danske bilbranche og er derfor ikke skrevet af Boosted-redaktionen. Har du kommentarer til indholdet, bedes du kontakte den pågældende virksomhed.


Pressemeddelelse
Pressemeddelelse
Nyheder direkte fra bilimportører, producenter, racerteams eller andre aktører i bilbranchen.
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler