Reklame:

WHAT? Folk byder som gale på 8-cylindret sofabord

Det kan – desværre – ikke køre nogle steder. Men råt ser det ud, sådan et 8-cylindret “Ferrari-sofabord”.

Du kan lige nå det. På tidspunktet for denne artikels publicering er der 24 timer tilbage af auktionen over et sofabord.  Og så tænker du måske – ja, det er sofabord?!

Ja, det er. Men det er lavet oven på en V8-blok fra Ferrari. Og så bliver det afgjort ikke meget federe af et stuemøbel at være.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Hvis du er hurtig nok, kører auktionen stadig på Bring A Trailer. Sælger skriver, at motoren angiveligt kommer fra en Ferrari 308. Altså har vi her at gøre med en forholdsvis lille V8-motor på 2,9 liter.

Ferrari var dog ikke de eneste, der brugte blokken med de 32 ventiler. Mellem 1987 og 1992 stod der ‘Lancia by Ferrari’ i motorrummet på en Lancias daværende topmodel Thema 8.32.

LÆS OGSÅ: Skidestiv kørelærer anholdt – var fuld under køretime

8 for antallet af cylindre. 32 for antallet af ventiler. Med den rigtige udstødning monteret kan Lanciaen få et nærmest himmelsk lydspor.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Det kan den nye ejer af dette sofabord til gengæld ikke. Omend det ikke holder folk fra at byde som gale på det. Indtil videre er V8-bordet bud op i hele 6.500 dollar svarende til 44.000 danske kr.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?