Annonce:

WHAT? Folk byder som gale på 8-cylindret sofabord

Det kan – desværre – ikke køre nogle steder. Men råt ser det ud, sådan et 8-cylindret “Ferrari-sofabord”.

Du kan lige nå det. På tidspunktet for denne artikels publicering er der 24 timer tilbage af auktionen over et sofabord.  Og så tænker du måske – ja, det er sofabord?!

Ja, det er. Men det er lavet oven på en V8-blok fra Ferrari. Og så bliver det afgjort ikke meget federe af et stuemøbel at være.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Hvis du er hurtig nok, kører auktionen stadig på Bring A Trailer. Sælger skriver, at motoren angiveligt kommer fra en Ferrari 308. Altså har vi her at gøre med en forholdsvis lille V8-motor på 2,9 liter.

Ferrari var dog ikke de eneste, der brugte blokken med de 32 ventiler. Mellem 1987 og 1992 stod der ‘Lancia by Ferrari’ i motorrummet på en Lancias daværende topmodel Thema 8.32.

LÆS OGSÅ: Skidestiv kørelærer anholdt – var fuld under køretime

8 for antallet af cylindre. 32 for antallet af ventiler. Med den rigtige udstødning monteret kan Lanciaen få et nærmest himmelsk lydspor.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Det kan den nye ejer af dette sofabord til gengæld ikke. Omend det ikke holder folk fra at byde som gale på det. Indtil videre er V8-bordet bud op i hele 6.500 dollar svarende til 44.000 danske kr.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler