Annonce:

VW ID.3 – 550 km på en tank strøm

ID.3 er Volkswagens nyeste, helt elektriske bil – her er de danske priser

Volkswagen første bil på den helt nye MEB-platform er elbilen ID.3, der netop er blevet præsenteret. Og den er noget anderledes end modellerne e-Golf og e-UP!

Modsat de hidtidige elbiler fra Volkswagen er ID.3 nemlig baghjulstrukket, men mest imponerende er nok rækkevidden. Eller i hvert fald den påståede rækkevidde.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

VW lover en rækkevidde på helt op til 550 kilometer på én enkelt opladning – den model kommer til at koste 335.000 danske kroner.

Med hurtigtopladning  og en ladekapacitet på 100 kW er der efter 30 minutter strøm nok til 290 kilometers kørsel. I Danmark følger et års strøm med i købet.

”ID.3 er en all-rounder, der passer perfekt ind i hverdagens kørsel. Den er kompakt og nem at manøvrere som en mindre bil, samtidig er den rummelig som en mellemklassebil. Den kombinerer fascinerende design med innovativ teknologi og en imponerende rækkevidde. ”, fortæller Silke Bagschik, chef for salg- og marketing af ID.- familien.

I Danmark kommer ID.3 til at koste fra 280.000 kroner. Det er for modellen med det mindste batteri med en rækkevidde på 330 kilometer.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Elmotoren er god for en ydelse på 204 hestekræfter og 310 newtonmeter, endnu har VW ikke sagt noget om accelerationstider, men tophastigheden skulle være 160 km/t.

Selv hævder Volkswagen, at 30.000 europæere allerede har forudbestilt eksemplarer af ID.3 – bilen ventes til Danmark i maj 2020.

 

Læs mere efter annoncerne:

PRØV NU: TJEK DIN BILFORSIKRING!

Indtast din nummerplade og se billige priser på bilforsikringer med det samme!


Læs mere herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler