Annonce:

Volvo tilbagekalder alle EX30 – speedometer virker ikke

Volvo tilbagekalder nu samtlige eksemplarer af EX30, da det har vist sig, at speedometeret muligvis ikke virker. Det drejer sig om 72.000 biler.

Svensk-kinesiske Volvo rykker ikke bare produktionen fra Kina til Europa af frygt for øget told på deres biler. Læs mere om det her.

Mærket må nu ud i en tilbagekaldelse af samtlige eksemplarer af EX30. Det drejer sig om 72.000 biler. Den nye Volvo er enten på vej ud til nye ejere eller står allerede i garager og indkørsler rundt omkring.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Fejlen har vi allerede beskrevet her på Boosted. Men faktisk er der mere end én fejl, der plager den lille nye Volvo, der er identisk med Smart #1.

Det, der får Volvo til at tilbagekalde de mange biler, er dog skærmen til infotainment-systemet og mange af bilens andre funktioner. Ejerne fortæller nemlig, at skærmen går i en slags demoindstilling. Og derfor bliver ubrugelig.

LÆS OGSÅ: Disse elbiler er totalt forsvundet – hvor blev de af?

Det betyder også, at speedometeret forsvinder. Volvo har selv sagt, at de fejl, EX30-ejerne oplever, skyldes softwareproblemer. Noget bilmærket mener at kunne rette med en opdatering.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Der er bare lige det problem, at den slags også er et problem i visse EX30-modeller. Flere ejere melder nemlig om fejl, der betyder, at deres biler ikke kan kobles til internettet.

Derfor er det også umuligt at hente en eventuel ny opdatering. Volvo har dog også en løsning på det problem, siger de. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler