Annonce:

Volkswagen byggede denne Golf ved en fejl – nu går folk amok over den

Denne Golf R burde ikke kunne eksistere. Men det gør den. Og nu går folk amok over muligheden for at få fat i nøglerne.

Fejl sker. Og det hver dag. Også på Volkswagens fabrikker, hvor denne Golf R slap ud i 2016. Selvom det faktisk ikke burde kunne lade sig gøre.

Hvorfor? På grund af farven. Denne Volkswagen Golf er nemlig ikke bare grå. Den er malet i Carbon Steel Grey Metallic på fabrikken i Wolfsburg, og det burde altså slet ikke være muligt.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Lakken var nemlig aldrig en mulighed på R-udgaven af Golf Mk. 6 og Mk. 7. Hvorfor denne Golf R så alligevel er Carbon Steel Grey Metallic har den nuværende ejer forsøgt at få et svar på.

Han er endda gået til den amerikanske importør for at få hjælp. Det har der dog ikke været meget af. Men importøren kan dog bekræfte, at bilen er den eneste Golf R Mk.7 malet i Carbon Steel Grey Metallic. Altså fra fabrikken.

LÆS OGSÅ: Ny undersøgelse: “Elbiler er kun miljøvenlige, hvis man kører langt”

Formentlig er der sket en forveksling af farvekoder på fabrikken. Eller nogen har trykket den forkert ind i systemet. Ifølge Volkswagen skulle bilen have været født i farve Limestone Grey med koden LA7N. Koden til Carbon Steel Grey Metallic er LA9W.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Og det har fået budene på Bring A Trailer, hvor bilen i øjeblikket er til salg, til at eksploderer.

For selvom bilen har kørt 41.000 miles svarende til 65.000 kilometer, og er udstyret som langt de fleste Golf R af samme årgang, er farven alene altså nok.

På tidspunktet for denne artikels publicering er der to dage tilbage af auktionen. Og indtil videre er bilen løbet op i 40.000 dollar svarende til 275.000 danske kroner. Det er formentlig ikke den endelige pris.

Volkswagen lakerer nemlig slet ikke biler i Carbon Steel Grey Metallic længere.  Faktisk er det kun hos Porsche, farven stadig eksisterer. Der skal tilmed betales ekstra den, da farven er en del af mærkets ‘paint to sample’-program.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:


Annonce:

Annonce:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler