Annonce:

Volkswagen afliver modeller – nu betyder GTI noget helt andet

Grand Touring Injection – eller GTI – findes ikke længere i VW-land. Og dog. Det afslører et nyt dokument fra Volkswagen sendt til det tyske patentkontor. 

Volkswagen vil noget andet. I hvert fald når det kommer til GTI-modeller. Det faktisk selvom forkortelsen ser ud til at overleve.

Når Volkswagen efter planen senest i 2033 kun bygger elbiler, har mærket fra Wolfsburg nemlig ikke noget at bruge ‘Grand Touring Injection’ til. Altså eftersom der ikke er noget – hverken brændstof eller andet at sprøjte ind i en elmotor.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Alligevel ser det GTI ud til, at overlever lidt endnu. Bare med et opdateret logo. Volkswagen har således sendt et nyt designforslag ind til de tyske myndigheder for at få det varemærkeregistreret- og beskyttet.

Ifølge Carbuzz, som har opsnuset nyheden om logoet, er Volkswagen ikke så tankeløse, at de smider GTI-betegnelsen i skraldespanden. Heller ikke selvom mærket har travlt med at tage afstand til alt med forbrændingsmotorer.

LÆS OGSÅ: FDM advarer mod nyt forslag – “Det rammer diesel- og benzinbilister dobbelt så hårdt”

På den anden side ser mediet heller ikke den store pointe i, at Volkswagen samtidig beholder GTX-betegnelsen som blev opfundet til elektriske topmodeller.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Apropos modeller har chefen for Volkswagen Thomas Schaefer sagt, at både Passat og Golf overlever årtiet ud, og at mærket derfra vil tage en endelig beslutning.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler