Annonce:

Voldtunet APR Audi RS3 sætter hidsig 1/4 mile-rekord

APR har sat 1/4-mile rekord med deres voldtunede, femcylindrede Audi RS3

I sig selv er Audi RS3 ingen langsom sag – men der kan altid hives mere ud af den 2.5 liters femcylindrede motor. Og det har tunerne fra APR faktisk fået en rekord ud af.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Deres bronzefarvede RS3’er er med sine 600 hestekræfter nemlig blot 9.73 sekunder om at spurte en halv mil eller på dansk 402 meter. Og det er faktisk en rekord for den type bil. APR dokumenterede rekorden ved at køre samme distance fem gange i streg med samme resultat.

Til sammenligning er den 840 hestes Dodge Demon kun 0,09 sekund hurtigere på de 402 meter. APR har da også vendt hver en del i den femcylindrede audimotor, som nu kører på E85-benzin.

RS3’eren har fået opgraderet indmaden i turboen, større intercooler, større indsprøjtningdyser og kulfiberindsugning. Bare for at nævne lidt på den enormt lange spec-liste.

 

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

 

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler