Reklame:

VILDT NOK: Porsche dropper Formel 1

Først kunne man ikke blive enig med Red Bull, og nu vil Porsche slet ikke være med i Formel 1.

Porsche vil ikke være en del Formel 1-feltet i 2026. Det forlyder nu, at mærket helt har skrinlagt sine planer og samtaler med Formel 1-organisation og det internationale motorsportsforbund FIA. Det skriver The Race.

LÆS OGSÅ: Politiet får klam anmeldelse: “Nogen har smurt min bil ind i… lort!”

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Det VAG-ejede mærke havde ellers det mål at gå ind i sporten sammen med søstermærket Audi, når Formel 1 fik nyt motorreglement.

Mens man hos Audi allerede har besluttet sig for at bygge en motor til Sauber F1, som man fra 2025 vil gøre til fabrikshold, er Porsches planer kollapset, efter at man både har fået et nej fra Red Bull og McLaren.

Ingen af de to hold har kunnet leve med, at Porsche ville overtage styringen. Dermed er Porsches mulighed for at gøre comeback i Formel 1 – hvor mærket ikke har været siden et frugtesløst samarbejde med Footwork Arrows-holdet i 1991 – styrtet i grus.

 

Reklameblok:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?