Annonce:

Vild Mercedes-prototype er endt hos autophugger

‘Sølvægget’ – eller MBUX seat exhibit – er et udstillingsvindue, der skulle vise Mercedes’ kommende teknologi for nogle år siden.

Det er almindelig kendt, at bilmærkerne fra tid til anden destruerer prototyper, når disse ikke længere kan bruges til noget.

Det er bare sjældent, at prototyperne dukker op til overfalden ude blandt offentligheden. Ikke desto mindre er det tilfældet med denne MBUX seat exhibit, som Mercedes brugte for nogle år siden. Helt præcis tilbage i 2020.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Inde i den finder man i dag ikke så meget andet end sæder, dør-beklædning og en stor skærm. Da Mercedes brugte den, var konceptet som udstillingsvindue for teknologien i en kommende S-Klasse.

Den S-Klasse, der nu er på markedet, og hvis teknologi siden er dryppet længere ned i modelprogrammet.

LÆS OGSÅ: Tilbagekalder næsten 100.000 elbiler fordi ejerne er for dumme

Hvornår og hvorfor Mercedes skilte sig af med ‘MBUX seat exhibit’ vides ikke. Men ifølge Carscoops har prototypen stået hos den samme autophugger i en rum tid efterhånden. Den dukkede først op på det sociale medie Reddit for otte måneder siden.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

På Youtube ligger der en video, som viser, hvordan en række af Mercedes’ teknikere gjorde prototypen klar midt under coronapandemien.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler