Vil forhindre alle andre i at tune disse biler

I stedet skal alt foregå gennem det officielle forhandlernetværk. 

Står det til Dodge skal det være slut med, at du kan skrue i din egen bil. I hvert fald hvis du ejer en elektrisk Dodge. Og du kan heller ikke få andre til det. Dodges topchef Tim Kuniskis bekræfter, at mærket vil gøre det meget svært for andre end dem selv at rode med bilen, efter den er produceret.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

LÆS OGSÅ: Her blitzede fotovognen bare 0,08 procent af bilisterne 

– Jeg er sikker på, at mange vil gøre forsøget. Men alle opgraderinger skal gå igennem os. Eller i hvert fald Dodge Direct Connection. Vi vil have kontrol med alt, der sker med de her biler.

På den anden side vil Tim Kuniskis ikke helt holde kommende Dodge-ejere fra at modificere bilerne. De må bare ikke gøre det selv, siger han til Muscle Cars & Trucks.

Reklameblok:– Vi låser bilerne for at fortælle folk, at modificeringer og opgraderinger skal foregå gennem os. På den måde sikre vi os, at det foregår på den korrekte måde.

 

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk