Reklame:

Video: Ferrari 599 GTB som driftmissil med 917 kompressor-heste

Navngivet ‘Fiorella’ lægger denne Ferrari 599 GTO sig bredt med den originale 6-liters V12

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Hvor langt skal du ud af tankens tangent, før en næsten 1.000 hestes V12-Ferrari giver mening? For sådan et bæst eksisterer faktisk.

FFF Drifting Department har bygget et driftmissil ud af en 599 GTB med wide bodykit, kaldt den Fiorella og smidt den professionelle drifter Federico Sceriffo ind bag rattet. Her skal italieneren wrestle med den enorme V12’er, der med et sæt Rotrex-kompressorer har fået 300 hestekræfter mere end gadebilen.

Her er 620 hestekræfter nemlig ikke nok. Nej, vi skal op i 920 styk, før det ligner noget. I hvert fald i følge FFF Drifting Department.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

En sekstrins gearkasse, en kulfiberkobling og en Ohlins-gevindundervogn skal holde snor i den 1.160 newtonmeter store momentkurve, der uden tvivl kan flå de 20″ hjul til støv, når det går sidelæns.

Og sidelæns går det – rimelig heftigt! Sceriffo er der også allerede på vej ind i Formula Drift og andre pro drift-serier med Ferrari’en.

Reklameblok:


 

 

 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?