VIDEO: ‘The Night Terror’ er en Nissan GT-R med 3.400 hestekræfter

Utroligt nok har bilen stadig den originale V6’er placeret mellem forhjulene.

Japaneren her har ikke ret meget med sit fabriksbygget ‘jeg’ at gøre. Og så alligevel. For i ‘The Night Terror’ – som bilen er døbt – ligger der stadig en 3,8-liters V6’er med dobbelte turboer mellem forhjulene.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

LÆS OGSÅ: Fik stjålet nummerplade – det kostede 765.000 kr i bøde

Alt under karrosseriet, der bare ligner en skal af en GT-R, er skiftet ud.  Omvendt betyder det, at turen fra 0 til 371 km/t tager bare 6 sekunder. På den tid har bilen tilbagelagt 402 meter.

LÆS OGSÅ: Miljøorgan raser mod elbiler – “Det er spild af ressourcer og en blindgyde’

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Eller som amerikanerne ynder at sige en ‘quarter mile’. VR38DETT, der håndbygges specielt til GT-R på Nissans fabrik i Kaminokawa, har i snart 15 år været uhyre populær blandt alverdens tunere.

Altså fordi den taknemmeligt tager mod langt flere hestekræfter, end Nissans håndplukkede GT-R-teknikere udstyrer den med. Som det er nu, er den mest potente GT-R GT-R50-modellen med 750 hestekræfter. Der er godt stykke op til 3.400 hk. Vi siger det bare.

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk