Reklame:

VIDEO: Sure mekanikere pisser på kvindes kørekort

Mekanikerne var tilsyneladende rasende over, at kvinden bakkede ud af en aftale, og at ‘hun skræmte andre kunder væk’.

En kvinde fra den amerikanske by Kenosha i staten Wisconsin skal have nyt kørekort. Det, hun havde, har hun næppe noget ønske om at komme i nærheden af igen. Det har to sure mekanikerne nemlig valgt både at bukke godt og grundigt sammen og pisse på.

Altså sammen fordi kvinden tilsyneladende bakkede ud af en aftale, hun havde med værkstedet – hvor de to mekanikere er ansat – om at købe en Honda Civic. Men da kvinden efter en prøvetur kom retur med bilen, påpegede hun flere ting der var galt med den.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Kvinden forlod efterfølgende værkstedet. Men hun glemte at få sit kørekort med sig. Efterfølgende ringede hun til værkstedet. I telefonen lød det, at de ansatte var gået hjem, og at man derfor ikke kunne hjælpe hende med at finde kørekortet før den efterfølgende mandag.

Men ingen af delene passede. I stedet valgte to mekanikere at bukke og pisse på kvindens kørekort. Det hele optog de med deres telefoner. Videoen, siger kvinden, fik hun selv tilsendt efter et ‘anonymt tip’.

LÆS OGSÅ: Skandale hos bilmærke: Ansatte kigger med i bilejers “nøgenvideo”

Ifølge en politianmeldelse, som KenoshaNews er kommet i besiddelse af, har de to mekanikere siden indrømmet både at have bukket og pisset på kvinden kørekort. Til politiet har mekanikerne forklaret, at “de var frustreret over at kvinden sprang fra en aftale” og at hun “derfor skræmte andre kunder væk”.

Reklameblok:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?