Annonce:

VIDEO: Sjælden Chevrolet Corvette fundet forladt i hønsegård

Biler er ikke lige det, man forventer at finde i en hønsegård. Ikke desto mindre dukkede denne sjældne Corvette op lige netop sådan et sted.

Æg og så selvfølgelig høns.

Det er, hvad man kunne forvente at finde i en hønsegård. Men en bil? Det hører alligevel sjældent til dagens orden.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Alligevel er det præcis, hvad folkene bag Youtube-kanalen DontbeWily hævder at have fundet i den amerikanske by Elba i delstaten Alabama.

Hvordan og ikke mindst hvorfor bilen er endt der, er uvist. Men det er selvfølgelig heller ikke hvilken som helst Chevrolet Corvette cabriolet.

LÆS OGSÅ: Fynsk familie vil af med hemmelig bilsamling

Ifølge oplysningerne i videoen er bilen én af bare 9.670 Corvetter, som blev fremstillet på St. Louis Truck Assembly-fabrikken i 1959. Fabrikken åbnede i øvrigt i 1920, og Corvette-produktionen rykkede til Kentucky i 1981. Bare få år senere lukkede fabrikken helt ned i 1986.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Da fabrikken i St. Louis byggede flest biler, blev det til 560 biler om dagen, nok til at beskæftige 35.000 mand. Men tilbage til Corvetten. Den er i rigtig dårlig stand.

Omvendt er der håb for bilen. For den 4,6-liters V8-motor, der fra fabrikken officielt havde 290 hestekræfter, ligger stadig mellem forhjulene. Corvetten er dog kun én af flere biler, der i tidens løb har fundet vej ind i laden.

Rundt om den står biler som Chevy Chevelle Malibu, en Pontiac LeMans og en Buick Skylark. Hvad der skal ske med bilerne, eller muligvis allerede er sket, er uklart.

Men det er ikke første gang, at sådan et ladefund dukker op. Faktisk har vi her på Boosted-redaktionen efterhånden støvet så mange ladefund op, at vi har dedikeret en hel kategori kun til de ofte meget forsømte biler. Du finder alle historierne her.

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler