Annonce:

VIDEO: Sådan renser du effektivt et luftfilter

Hvorfor udskifte et luftfilter, når det er ved at være træt af dage? Husk nu – vi har kun det sjov, vi selv laver.

Besøg vores annoncør:

Her på Boosted-redaktionen kommer vi sjælden med nogle gode husmor-råd. Altså af den årsag, at ingen af redaktionens medlemmer er husmødre.

Men lige her gør vi nu altså alligevel en undtagelse. For det er træls at skulle udskifte luft-filteret ‘hele tiden’. Ikke?

Jo, selvfølgelig er det, det. Så her har vi fundet et lille trick på Facebook. Vi siger ikke, du skal benytte dig af det. Vi siger ikke engang, at det ser specielt klogt ud.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

LÆS OGSÅ: Disse nye biler er der næsten ingen som gider i Danmark

Men vi må indrømme, at effektiviteten tilsyneladende er helt i top. Hvor meget skade det så efterlader efter et par ‘rensinger’, vil ingen på Boosted-redaktionen stå til ansvar for.

Når det så er sagt, kan princippet om ‘byt til nyt’ blive en ganske bekostelig affære. Bare spørg denne Renault Zoe-ejer. Et værksted står nemlig klar med en solid regning for at udskifte et ladestik. Noget bilen som sådan godt kan køre uden. Bare ikke ret længe eller for den sags skyld langt.

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler