Annonce:

VIDEO: Sådan går det når en Citroën-ejer leger Formel 1-kører i Monaco

Et af de meste virale klip de seneste dag er uden tvivl det (de mange, red.) af en Citroën Ami på afvegne i Monacos gader.

Der er en grund til, at der kun er 20 pladser i Formel 1. Men måske lige så vigtigt er der 1.000 grunde til, at motorsportens kongeklasse ikke køres i 20 Citroën Ami. Det kunne borgerne i Monaco fange på deres smartphones i sidste weekend.

Hurtigt spredte en på mange måder overmodig Ami-ejers kørsel sig på de sociale medier. De første omgange går ‘godt’. Men efterhånden får den lille, franske elbil mere og mere fart på. Og til sidst vinder fysikkens love.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Ud fra de mange klip er det ikke til at se, hvem der sidder bag rattet. Men i Frankrig må 14-årige føre den slags biler rundt i trafikken. Når det så er sagt skal vedkommende noget være glad for, at pullerter adskiller trafikken fra fodgængerne i det lille fyrstedømme.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler