Reklame:

VIDEO: Så åndssvagt er nyt forbud som bilister rammes af

Danmark har fået sin første vej, hvor diesel- og benzinbiler ikke må køre. 

Stefansgade på Nørrebro i København er nu lukket land for bilister i diesel- og benzinbiler. Endnu er det kun et forsøg indtil en gang i 2024. Men på Københavns Rådhus lægger Enhedslisten ikke skjul på, at man helst ser ordningen udbredt til flere veje i hovedstaden.

Der er bare et problem. Faktisk er der flere. For det nye forbud forvirrer. Flere bilister ved nemlig ikke, at de i stedet for at køre ad Stefansgade skal på en længere rute rundt i København. Det viser et indslag, som Ekstra Bladet har lavet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Tager politiet bilister i alligevel at køre på Stefansgade, vanker der en bøde på 1.500 kr. I denne uge tyder noget dog, at ordensmagten ‘bare’ var ude for at gøre bilister opmærksomme på, at de skal finde en anden vej rundt i byen.

LÆS OGSÅ: Denne Honda NSX lå under vand i 20 år – nu har den nye ejer en VILD plan

Skal der uddeles bøder på Stefansgade, kræver det dog, at politiet ser den ulovlige trafik. Der er nemlig ikke sat kameraerne eller andet overvågningsudstyr op for at holde øje med trafikken.


Reklameblok:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?