VIDEO: Her er den første trailer til filmen om Gran Turismo-spillet

Sent sidste år kunne Gran Turismo-serien fejre sit 25-års jubilæum. Og nu er der en spillefilm på vej. 

Gran Turismo-serien af spil har været her i 25 år. Den bedrift kunne den japansk-udviklede racer-succes fejre sent sidste år. Og nu er det tid til at brede sig. Bare lidt. I første omgang til det store lærred.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

Filmen om en Gran Turismo-spillers vej ind i en ægte racerbiler er nemlig lige på trapperne. Faktisk er filmen her så snart, at folkene bag nu er klar med den første trailer. Filmen har en række prominente Hollywood-navne på plakaten. Blandt andre Orlando Bloom.

LÆS OGSÅ: Ken Blocks datter sender sidste hilsen – “Jeg har mistet min bedste ven”

Det er nu ikke dem, det handler om. I stedet fortæller filmen historien om briten Jann Mardenborough. Den yngste vinder af Nissans GT Academy. Mardenboroughs karriere begyndte nemlig lige der. Foran en Playstation koblet til et fjernsyn.

Reklameblok:Filmen får biografpremiere til august. Og den er bare én i rækken af spilfortællinger, som Sony har tænkt sig at filmatisere. Twisted Metal og God of War-spillene bliver også til oplevelser i biografmørket.

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk