Annonce:

VIDEO: Her er den første trailer til filmen om Gran Turismo-spillet

Sent sidste år kunne Gran Turismo-serien fejre sit 25-års jubilæum. Og nu er der en spillefilm på vej. 

Gran Turismo-serien af spil har været her i 25 år. Den bedrift kunne den japansk-udviklede racer-succes fejre sent sidste år. Og nu er det tid til at brede sig. Bare lidt. I første omgang til det store lærred.

Filmen om en Gran Turismo-spillers vej ind i en ægte racerbiler er nemlig lige på trapperne. Faktisk er filmen her så snart, at folkene bag nu er klar med den første trailer. Filmen har en række prominente Hollywood-navne på plakaten. Blandt andre Orlando Bloom.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

LÆS OGSÅ: Ken Blocks datter sender sidste hilsen – “Jeg har mistet min bedste ven”

Det er nu ikke dem, det handler om. I stedet fortæller filmen historien om briten Jann Mardenborough. Den yngste vinder af Nissans GT Academy. Mardenboroughs karriere begyndte nemlig lige der. Foran en Playstation koblet til et fjernsyn.

Filmen får biografpremiere til august. Og den er bare én i rækken af spilfortællinger, som Sony har tænkt sig at filmatisere. Twisted Metal og God of War-spillene bliver også til oplevelser i biografmørket.


Annonce:

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler