Reklame:

VIDEO: Derfor var biler noget værre skrald i gamle dage

At bilfabrikkerne ikke bygger biler som ‘i gamle dage’, er virkelig en god ting. Særligt når man ser tilbage på, hvordan en Golf havde det efter 6 år på vejene i 1982.

Gamle biler er for det meste noget skrald. Langt de fleste nye biler kører bedre. Som i meget bedre. Og godt for det.

For det betyder, at udviklingen ikke er gået i stå. Resten er nostalgi. Og det skal der selvfølgelige være plads til. Men biler var bare ikke særligt gode i ‘gamle dage’. Basta!

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Og særligt ikke når da det kom til rustbeskyttelse. En bil som Alfasud havde ry for gode køreegenskaber (hvilket i dag også er en tilsnigelse, red.). Men den havde i lige så høj grad – og måske højere endnu – et ry for at ruste.

Bare det at se på en Alfasud siges at være nok til at få den røde orm til at pible frem. Men det stod lige så slemt til hos Volkswagen. Selv da Golf I var ny, var den en rustbunke der bare ventede på at falde sammen.

LÆS OGSÅ: Cyklistforbund foreslår: “Bilister skal have fartbøder så snart de kører 1 km/t for stærkt”

Eksemplet her har vi fundet på et klip fra svensk fjernsyn, Trafikmagasinet på STV, i 1982. På det tidspunkt er Golf’en seks år gammel. En seks år gammel bil vil du ikke forvente ædt op af rust. Eller ville du?

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:
@rangermox

#naranog#fyp#golf

♬ originalljud – Rangermox


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?