Reklame:

VIDEO: Biltyve er for dumme til at stjæle en Subaru

Bilen er nemlig udstyret med noget, som de to tyveknægte ikke kan finde ud af at betjene. 

Herhjemme kan langt de fleste bilister uden problemer køre bil med manuelt gear. Men i USA er det, at bilen har tre pedaler, faktisk blev kendt som lidt af en tyverisikring i sig selv.

Mange amerikanere – også de langfingrede typer – bliver nemlig helt forvirret over den ekstra pedal. Det er også tilfældet her, hvor to tyveknægte forsøger at stikke afsted med en Subaru WRX.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Måske på grund af deres unge alder på henholdsvis 16 og 17 år – kommer de dog ikke meget længere end at få smidt ejeren ud af bilen. Da det går op for dem, at de ikke kommer videre, forsøger de begge at tage benene på nakken.

LÆS OGSÅ: 18-årig mister kørekortet lige foran politiet

Jagten på de to teenagere blev dog forholdsvis kort, oplyser Montgomery County Department of Police. Også selvom den foregik til fods. Begge teenagere blev efterfølgende sigtet for biltyveri og sendt bag tremmer.


Reklameblok:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?