VIDEO: Bilist hyldes for at parkere foran fotovogn – “Jeg flytter mig IKKE”

På internettet strømmer det stadig ind med reaktioner på en Red Bull-drikkende varevogn-ejer, der meget bestemt parkerede foran en fotovogns kameraudstyr.

Bevæbnet med en Red Bull og tilsyneladende intet andet at tage sig til parkerede den britisk bilist Charlie Pearton for 5 år siden varevogn. Men ikke på hvilken som helst parkeringsplads. Nej, faktisk var der slet ingen parkeringsplads, men ‘kun’ fotovogn der hvor manden gjorde holdt.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

LÆS OGSÅ: Mercedes: Vi bygger ALDRIG sådan en bil igen

Det bemærker betjenten i fotovognen, og kort efter dukker han også op ved varevognens føredør. Antageligvis for at få lidt klarhed over situationen. Næsten lige så hurtigt bemærker betjenten dog også, at han bliver filmen.

Jeg holder bare pause
– Nå, så bliver jeg nok snart en Youtube-berømthed, siger betjenten, før han spørger til, hvorfor det hele bliver filmet.

Reklameblok:– Det er vores sikkerheds skyld. Ikke for din. Ligesom du har dine kameraer og alt muligt andet. Fotovogne har intet med trafiksikkerhed at gøre. Det er bare pengemaskiner, svarer Charlie Pearton.

Herfra giver bilisten i varevognen udtryk for, at han ikke har meget tilovers for den del af det britiske færdselspolitis arbejde.

– Som jeg ser det, sidder jeg bare her og holder pause. Jeg holder ikke på motorvejen, jeg forstyrrer ikke nogen. Jeg bryder mig ikke om det, du laver, så jeg bliver her, lyder det videre.

Reklameblok:

Politiet: Du bryder ikke loven
Og selvom betjenten flere gange beder manden om at flytte bilen, må ordensmagtens repræsentant medgive, at hverken Charlie Pearton eller varevognen bryder nogen lov.

Til sidste giver betjenten op.  Om han og fotovognen forlader stedet, er ud fra videoen ikke til at blive klog på. Men at dømme ud fra kommentarsporet, er Youtube-brugerne mere end tilfredse med Charlie Peartons handling.

– Du har min uforbeholdne respekt for det der. Hvorfor flyttede betjenten ikke bare fotovognen, sådan en kan vel også køre?, lyder nogen kommentarer.

En anden er dog også mere på politimandens side.

– Sikke en rar fyr. Jeg er sikker på, at jeg ville sætte mere pris på politiets arbejde, hvis jeg var en af dem, som havde mistet en ven til for høj fart.

 

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk