Annonce:

Verdensberømt biltræf blev forbudt – nu genopstår det

Mange troede, det var slut, da politikere lavede et forbud, der smed træffet ud den lille østrigske by Maria Wörth. Men nu genopstår GTI Treffen.

Besøg vores annoncør:

Efter Volkswagen tidligere i år bekræftede, at man ville redde resterne af det verdensberømte biltræf Wörthersee Treffen, har bilmærket sat endnu flere ord på planerne om at genrejse træffet der nærmede sig festival-status.

GTI Treffen, der blev smidt ud af den lille østrigske by Maria Wörth ved wörthersee-søen i Østrig tidligere i år, genopstår i Volkswagen hjemby Wolfsburg.

Det sker første gang i 2024 mellem 26. og 28 juli.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Træffet, der har opnået noget nær legendestaus i bilmijøet, blev afholdt første gang i 1982. Og Volkswagen vendte herpå tilbage år efter år.

LÆS OGSÅ: Haas-kører bekræfter: “Ja, andet Formel 1-hold har henvendt sig”

Men i februar fik et politisk flertal i byen Maria Wörth, som ligger omgivelser til træffet, altså nok. Officelt fik VW-folkene sparket af miljøhensyn.

Det nye GTI-treffen får mottoet “Coming home – reloaded”. Det skal finde sted i nærheden af stadion for fodboldklubben VfL Wolfsburg, som Volkswagen også ejer.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

– GTI-modellen er ikke det eneste ikon. GTI-træffet har også opnået nærmest kult-status med årene.

– Vi synes, det er vigtigt at give GTI-fællesskabet et nyt sted at være. Og det i hjertet af Wolfsburg, siger Volkswagen-bestyrelsesmedlem Imelda Labbé i en pressemeddelse.

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler