Var ved at påkøre politibil – bilist så film på motorvejen

Foto: presse-fotos.dk

Nu kan bilisten se frem til en klækkelig bøde og muligvis en frakendelse af kørekortet.

Som politibetjent siger man ja til et arbejde, der giver lidt af hvert på opleveren. Det var også tilfældet for nogle betjentene, som kom kørende på motorvejen mellem Aabenraa og Rødekro.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

LÆS OGSÅ: Krisetegn – danskerne køber færre af disse biler

De delte nemlig vejen med en bilist, som tilsyneladende var optaget af alt andet end trafikken omkring ham. Ifølge JV.dk sad manden nemlig bag rattet og streamede film på sin telefon

– Det har gjort ham så uopmærksom på trafikken omkring sig, at han på et tidspunkt er ved at køre ind i patruljevognen, da han trækker ud foran den, fortæller politikommissær Anders Junker til avisen.

Reklameblok:Den slags slipper man ikke ustraffet fra. Så manden blev vinket ind til siden og sigtet. Han har nu en klækkelig bøde at se frem til. Ligesom en mulig frakendelse af førerretten hænger over hovedet på ham.

 

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk