Vanvidsbilist dræber kvinde på Storebælt

Foto: presse-fotos.dk

Den kørsel, som en 32-årig polsk mand lagde for dagen, da han lørdag i sidste uge ramlede ind i betalingsanlægget ved Storebæltsbroen, har kostet en kvinde livet.

En 61-årig kvinde er afgået ved døden. Lørdag formiddag i sidste uge blev hun påkørt af en 32-årig herboende polsk mand ved betalingsanlægget til Storebæltsbroen. Det oplyser Tom Stysiek, politikommissær ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til Ekstra Bladet.

Kvinden var passager i den bil, som den 32-årige ramte. Ved siden af kvinden sad hendes 63-årige mand. Den polske mand kom fra fyns-side med høj fart mod betalingsanlægget, da det gik galt.

Flere medier kunne lørdag formiddag fortælle, at den 32-årige forinden havde været involveret i yderligere to trafikuheld. Hans bil – en mørkegrå Alfa Romeo 159 – er nu beslaglagt af politiet. Ligesom han selv er varetægtsfængslet. Foreløbig frem til 22. september.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
 

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk