Vælg de fedeste fælge til bilen: 7Twenty er måske svaret

Har du tænkt over næste års fælgmode? Måske er valget ikke så svært igen, når vi fortæller dig om 7Twenty.

Vi er med alt for hastige skridt på vej ind i de kolde måneder. For bilfolket betyder det, at vinterdækkene er kommet frem. Men mere afgørende betyder det, at de første tanker om næste sæson er på vej.

Måske har de allerede meldt sig. Hvor tæt skal slæden på asfalten? Hvilke af de kommende mange træf skal man mon vælge? Og vigtigst af alt; hvilket fælgsæt skal bilen trille sommermånederne i møde på? Et spørgsmål der giver anledning til seriøse hovedbrud hvert evigt eneste år.

Fælgmoden er nemlig lige så omskiftelig som alt andet, mode kan sættes foran. Og selvom også den form for aluminium har sine evigt gyldige klassikere, så findes der et hav af fede designs udover dem ‘der bare altid dur’.

Alu er bare bedere
Men du vover at køre ud på stål! Ikke bare er aluminium meget pænere – aluhjul letter også din bil for overflødige kilo i hvert hjørne. En lettere bil kører ikke kun bedre, den kommer også længere på en liter brændstof.

Helt naturligt melder spørgsmålet sig, om du skal spille sikkert eller ej. Men hvorfor overhovedet tage valget, når aluminium fra 7Twenty giver dig begge muligheder?

Aluminiummet fra det engelske mærke er som født til en verden af tuning og motorsport. Og det er ikke bare for sjov. Knowhow fra Formula Drift har man taget med over i gadebils-porteføljen af gevindundervogne, hjulophæng og altså aluminiumsfælge. Stylingsfolket får et bredt udvalg af fælge til den stilsikre eller nyskabende opbygning, mens motorsportsfolket får gennemprøvede designs, der holder.

Kant eller konkav? Alt er muligt
Kant eller konkav er da heller ikke til diskussion – det er bare at vælge. Et sæt 17” gør sig godt til det meste, mens 18” bliver rigtig frækt. Og så er det jo egentlig bare at spørge sig selv om bredden. Her er 10,5” ikke noget problem.

Uanset hvordan du sammensætter stil, tomme og bredde, bliver du dog aldrig flået. Og det er altså betryggende for typer som os. Ja, du ved det godt. Bilentusiaster dør altid en lille smule indvendigt i det uventede møde med en kantsten. Også selvom det helt sikkert ikke er hverken din, vores eller din makkers skyld.

Ret meget mere kan ingen bede om. Her får du fælgemode, der altid er på den sikre side, men lige præcis dét, som gutterne slår en sludder af over, næste gang I sparker dæk.

Stadig i tvivl om 7Twenty? Du kan jo spørge Formula Drift-stjernen James Dean om hans mening. Hvis det er godt nok til en af verdens største drift-proffer, er der bare ikke så meget at rafle om.

KLIK HER og se mere til de fede fælge hos Jocks


Reklame: