UPS: Betjente får parkeret oven på pullert

De vidste det ikke, men nogle politibetjente fra den engelske by Leeds fik parkeret deres Peugeot 308 oven på en pullert af stål.

De vidste det ikke, men nogle politibetjente fra den engelske by Leeds fik parkeret deres Peugeot 308 oven på en pullert af stål.

Det er altid vigtigt at dobbelttjekke, hvor du parkerer din bil. Når det er sagt, gives det råd for at undgå at holde ulovlige eller uhensigtsmæssigt. Et grumt eksempel på det sidste finder vi i den engelske by Leeds, hvor nogle betjente formentlig har skadet deres patruljevogn for adskillige tusinde pund.

LÆS OGSÅ: Ford Focus stoppet – havde Peugeot 206… på taget!

Betjentene forklare, at de forlod bilen, på hvad de troede var en ganske almindelige gade. Men kort tid efter, betjentene forlod bilen, kunne folk på gaden høre et ordentligt brag.Hang pludselig i luften
Og så hang Peugeot’en ellers med næsen i vejret. Det viste sig nemlig at en tidsindstillet pullert var skudt op ad vejen for at gøre det, den skulle. Netop at blokere trafik.

Gadesælger Saul Webster var et af de vidner, som< fangede hændelsen med kameraet på sin telefon. Og til lokale medier kunne han fortælle, at end ikke det vejhjælp, der kom for at få patruljebilen væk, kunne lade være med at grine ad betjentene.

En talsmand fra politiet i Leeds har efterfølgende sagt, at bilen ville blive undersøgt og repareret grundigt, før den kommer på vejene igen.Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk