Annonce:

Ung vanvidsbilist knaldet i lejet Volvo – han blev sigtet for meget mere

En ung vanvidsbilist måtte lørdag aften aflevere en Volvo, der ikke engang er hans egen, til politiet. 

Kørekortet er det ved en tidligere lejlighed bestemt, at en 27-årig mand ikke må nærmere sig igen før 2028. Bl.a. fordi han i politiets registre er kendt med ‘flere alvorlige færdselssager’

Alligevel gjorde han sig lørdag aften til vanvidsbilist i en lejet Volvo XC40. Egentlig ville Midt- og Vestsjællands Politi i første omgang tale med den 27-årige, fordi han tog et venstresving i et lidt for frisk tempo.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Men den 27-årige havde absolut ingen lyst til at tale med ordensmagten. Så han satte i stedet farten op. Flere gange kørte han over 100 procent for stærkt. Ligesom det også kørte overfor rødt gentagne gange og i nødsporet på motorvejen.

Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

LÆS OGSÅ: Skovler penge ind – denne kommune tjener absolut mest på parkering hvert år

Føreren af bilen smed også en pose med hvidt pulver ud af Volvoen. Til hans uheld så politiet det hele. Politiets indsatsleder fandt da også hurtigt posen, som viste sig at indeholde 3,4 gram ketamin.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Noget han udover sigtelsens for vanvidskørsel også blev sigtet for at besidde. Men politiet gjorde flere fund, da det endelig lykkedes at stoppe den 27-årige.

Bl.a. et sekscifret kontantbeløb. Penge som politiet valgte at beslaglægge, da bilisten har ‘en større gæld til det offentlige’.

Først da den 27-årige selv gjorde holdt i nødsporet på motorvejen, kunne politiet tage nøglerne til Volvo’en fra ham. Den vil ordensmagten nu gå efter at få konfiskeret på statens vegne.


Annonce:

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler