Annonce:

Tyskland kritiserer Frankrig – “De ignorerer at elbiler bliver dyrere”

Frankrig ignorerer, at elbiler bliver dyrere, når de ikke vil være med til at tillade syntetisk benzin, siger tysk minister. 

Tidligere på måneden trak Tyskland i bremsen, når det kommer til EU’s planlagte forbud mod diesel- og benzinbiler. Tyskerne og 6 andre EU-lande vil have tilladt syntetisk benzin efter 2035.

Men det vil man i Frankrig ikke høre tale om. Og det giver meget lidt mening, hvis man spørger Tysklands finansminister Christian Lindner.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

– Det er meget beklageligt, at Frankrig absolut vil have et forbud igennem, siger Linder med henvisning til sin franske minister-kollega Bruno Le Maire.

– Min ven Bruno LeMaire ved godt, at det at en (el)bil kan blive stadig dyrere for mange hårdtarbejdende mennesker. Vi skal tage disse bekymringer alvorligt, siger Christian Lindner til waz.de.

På den anden side står LeMarie fast på, at et forbud mod benzin- og dieselbiler er det eneste rigtige at gøre. Bl.a. ‘fordi forbrændingsmotoren sætter EU bagud i forhold Kina og af miljøhensyn.

LeMarie siger, at han er klar ’til at lægge arm med Lindner og den tyske regering om et forbud mod benzin- og dieselbiler.’

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Hjemme i Tyskland er finansministeren dog ikke den eneste, der er imod et forbud. Det er transportminister Volker Wissing også.

Wissing har tidligere sagt, at Tyskland ‘ikke vil gå med til så omfattende et forbud’.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler