Annonce:

Tysk tuner klar med 310 hk i Peugeot 308 GTi

Tyske tunere har skabt et fransk alternativ til Golf R – det er ikke så skørt, som det lyder

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Spørg man Peugeot selv, er den 272 hestes 308 GTI sat op til at jage Volkswagen Golf GTI og Hyundai i30 N i asfalt-junglen.

Men hvis man spørg Clemens Motorsport, kan den franske løve lige så godt direkte efter struben på Golf R og Honda Civic Type R. Den tyske tunerspecialist ud i franske biler er nemlig klar med hele tre tunertrim til 308’eren.

Det første trin, Level 1, hæver ydelsen i den 1.6-liters turbobenziner til 290 hestekræfter og 360 newtonmeter. Alene ved at optimere motorstyrringen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Level 2 er 303 hestekræfter og 380 newtonmeter – fordi Clemens Motorsport lige finder en lidt større intercooler og luftfilter udviklet in house, som kobles på den modificerede motorstyrring.

Endelig er der 310 hestekræfter i Level 3, som ovenpå Level 2 og 3 indbærer et helt nyt udstødningssystem i rustfritstål plus en endnu vildere modificering af luftindtaget. Antallet af hestekræfter er altså identisk med dem, der fås i Golf R. VW’en leveres dog – modsat Peugeot’en – med firehjulstræk.

Læs mere efter annoncerne:

PRØV NU: TJEK DIN BILFORSIKRING!

Indtast din nummerplade og se billige priser på bilforsikringer med det samme!


Læs mere herunder:

Clemens Motorsport topper 308-tuningen af med 19″ aluminums-fælge fra Schmidt Revolution. De går under navnet C-Zero og skal pakkes ind i 235/35-dæk. 20″ er også en mulighed.

 


Annonce:

Annonce:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler