Annonce:

Tysk ægtepar måtte gå hjem – knaldet af politiet i 50-zone

Et tysk ægtepar ser formentlig aldrig deres bil igen, efter at den tidligere på måneden blev beslaglagt af dansk politi.

Loven om vanvidskørsel gælder også for udlændinge. Det fik en nordmand at føle, da Vestre Landsret tidligere på året konfiskerede hans Lamborghini.

Og nu står et tysk ægtepar i samme situation. Mandag 4. september brugte de nemlig deres bil til vanvidskørsel på Hovedvejen i Brøns i Tønder Kommune.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Strækningen er en 50-zone. Uheldigvis for ægteparret havde Syd- og Sønderjyllands Politi placeret en fotovogn på præcis samme strækning, hvor de kom blæsende med 107 km/t.

Mere end rigeligt til at kunne sigte føreren for vanvidskørsel og beslaglægge køretøjet.

LÆS OGSÅ: Kørte 228 km/t og fik Lamborghini konfiskeret – ‘Danmark har stjålet min bil’

– Vi er meget tilfredse med, at køretøjet blev beslaglagt. Kørsel med disse hastigheder er uacceptabelt, understreger politikommissær Eli Jepsen Gejsing, der er leder i Færdselspolitiet i Syd- og Sønderjyllands Politi, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Nu vil politikredsen i retten gå efter at få konfiskeret bilen på statens vegne. Sådan som det allerede er sket for en hel del bilister allerede. Både danske og dem med udenlandske nummerplader.

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler