Annonce:

Tunet bud på AMG GT R har 903 hestekræfter

Mange af delene er ‘tyvstjålet’ fra den mere hardcore Pro-udgave.

BS Teile Center sælger brugte Mercedes-dele, og så tuner de biler – dem med Mercedes-stjerne, selvfølgelig. Deres seneste projekt er en gal GT R med GT R Pro-dele.

På den måde opnår tuneren noget, der er meget vildere end både GT R og GT R Pro. De to fabriksbiler må nemlig nøjes med 585 hestekræfter. Det er dog lykkedes tuneren at få den 4-liters V8’er til at yde vanvittige 903 hestekræfter. Blandet på grund af en ny 200 celles racerkatalysator og nye Weistec-turboer.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Gearkassen er stadig Mercedes’ dobbeltkobling med syv trin. Men for at hestekræfterne ikke skal flå hverken den eller bilen fra hinanden, har tuneren måtte forstærkninge gearet. Og det har de nok ikke gjort for sjov. Især ikke når man tænker på, at bilen er meget vildere end selv AMG GT Black Series, som igen må ‘nøjes’ 720 hestekræfter

BS Teile Center siger ikke noget om, hvor hurtig AMG’en er blevet. Men vi kan roligt regne med, at den ydmyger fabriksbilerne. Også på prisen. Men så igen. Du kan faktisk slet ikke få en AMG GT mere. I hvert fald ikke som fabriksny.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af bilen

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler