Tuner bygger AMG G63-replika af Suzuki Jimny

1,7 millioner gode danske kroner. Det er prisforskellen på den billigste Mercedes G-Klasse og Suzuki Jimny herhjemme

Helt så vanvittigt dyrt behøver det dog ikke være.

Bare spørg Fast Car Service fra Dubai. De har nemlig et helt kit liggende klar, der får din nye Jimny til at ligne en – ja, du gættede det, en spritny G-Klasse. Og ikke bare den almindelige diesel eller benzin-udgave. Nej, G63 – selvfølgelig.

Reklameblok:Så ligner det næsten, at du har et ordentligt svin af en fire-liters V8-biturbo liggende under den lille japaners kølerhjelm. Hele pakken inkluderer alt fra monsterbrede skærme over forlygterne fra en Jeep Wrangler til en placering af afgangrørene under trinbrættet ved føredøren. Akkurat som på den ægte vare.

Noget ægte G-Klasse er der da også over forklædningen. De forreste blinklys er nemlig taget direkte fra den store tysker. Ser du bort fra Suzuki-emblemerne er bagenden tilmed næsten som at se på bagpartiet fra en G-Klasse. Komplet med coveret til reservehjulet og de rektangulære lygter i kofangeren.

Det eneste, du ikke kan forvente, er samme 0-100 km/t-præstationer som V8-forbilledet. Jimny’ens 1.5-liters benzinmotor og 100 hetsekræfter er der nemlig ikke pillet ved. Til gengæld koster forvandlingen blot en brøkdel af G-Klassen.

Reklameblok:Reklamelink:
Mangler du dæk og fælge til bilen? Klik her og se vilde tilbud!

For 12.250 dollars – eller 81.000 danske kroner med dagens kurs – er der dømt miniature-gangstervogn for hver eneste øre. Med i prisen følger et sæt 18″ AMG-fælge. Og så er vi jo derhenne, hvor vi skal til at diskutere, om ombygningen er den rene foræring.

Ubercool er den i hvert fald – den lille tys.. øh, japaner!

 

Reklameblok:

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk