Annonce:

Tuner bygger AMG G63-replika af Suzuki Jimny

1,7 millioner gode danske kroner. Det er prisforskellen på den billigste Mercedes G-Klasse og Suzuki Jimny herhjemme

Helt så vanvittigt dyrt behøver det dog ikke være.

Bare spørg Fast Car Service fra Dubai. De har nemlig et helt kit liggende klar, der får din nye Jimny til at ligne en – ja, du gættede det, en spritny G-Klasse. Og ikke bare den almindelige diesel eller benzin-udgave. Nej, G63 – selvfølgelig.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Så ligner det næsten, at du har et ordentligt svin af en fire-liters V8-biturbo liggende under den lille japaners kølerhjelm. Hele pakken inkluderer alt fra monsterbrede skærme over forlygterne fra en Jeep Wrangler til en placering af afgangrørene under trinbrættet ved føredøren. Akkurat som på den ægte vare.

Noget ægte G-Klasse er der da også over forklædningen. De forreste blinklys er nemlig taget direkte fra den store tysker. Ser du bort fra Suzuki-emblemerne er bagenden tilmed næsten som at se på bagpartiet fra en G-Klasse. Komplet med coveret til reservehjulet og de rektangulære lygter i kofangeren.

Det eneste, du ikke kan forvente, er samme 0-100 km/t-præstationer som V8-forbilledet. Jimny’ens 1.5-liters benzinmotor og 100 hetsekræfter er der nemlig ikke pillet ved. Til gengæld koster forvandlingen blot en brøkdel af G-Klassen.

For 12.250 dollars – eller 81.000 danske kroner med dagens kurs – er der dømt miniature-gangstervogn for hver eneste øre. Med i prisen følger et sæt 18″ AMG-fælge. Og så er vi jo derhenne, hvor vi skal til at diskutere, om ombygningen er den rene foræring.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Ubercool er den i hvert fald – den lille tys.. øh, japaner!

 

 

Læs mere efter annoncerne:

PRØV NU: TJEK DIN BILFORSIKRING!

Indtast din nummerplade og se billige priser på bilforsikringer med det samme!


Læs mere herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler