Toyota har udviklet et manuelt gear til den nye Supra – men…

Det hele afhænger af køberne – siger chefingeniør hos Toytoa

Først var den der, så forsvandt den – og nu er den så tilbage. Et manuelt gear til den nye Toyota Supra har været rygtet så længe, at ingen rigtig husker, hvornår det startede. Men nu skulle den altså være god nok.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

En Toyota Supra A90 med tre pedaler er en mulighed, også selvom BMW ikke har planer om det samme for Z4’eren, der blandt andet deler motor med Toyota’en.

Det bekræfter Toyotas assisterende chefingeniør Masayuki Kai nu overfor australske Car Advice.

“Vi har udviklet den (gearkassen,red.). Selve hardwaren er klar”, fortæller Kai.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Men. For der er et stort men. Vi skal nok ikke regne med at se tre, japanske pedaler lige foreløbig. Det hele afhænger nemlig af, om de første Supra-kunder savner en manuel løsning i det, der i begyndelsen bliver biler med automatgear.

” Produktionen ( af en Supra med manuelt gear, red.) er endnu ikke besluttet. Om vi producerer den, afhænger af den feedback vi får”, understreger chefingeniøren.

Supra’en, der endnu kun har vist sig i camouflage, forventes at debutere helt uden på Detroit Motor Show i januar 2019, med et salg der begynder kort efter.

 

Reklameblok:

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk