Top Gear-vært overvejer at trække sig

I december sidste år blev han fløjet på hospitalet, og han vender måske ikke tilbage til skærmen.

Om der hviler en forbandelse over Top Gear, er svært at sige. Ikke desto mindre har værterne det med at komme til skade. Og det i sådan en grad at de skal en tur forbi et hospital.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

LÆS OGSÅ: Her er politiets nye patruljevogne – de kører på… strøm

Seneste er det sket for Freddie Flintoff, der i midten af december sidste år blev indlagt i forbindelse med ulykke under nogle optagelser til den kommende sæson af det britiske bilprogram.

Og nu lyder det fra Flintoffs omgangskreds, at den tidligere cricketspiller helt overvejer sin fremtid i programmet. Det skriver MailOnline, der har talt med Flintoffs 16-årige søn.

Reklameblok:Langt fra den første
Ifølge sønnen er Flintoff ‘heldig at han overhovedet er i live i dag. Flintoff skader var ikke livstruende, men venner og bekendte har sin fortalt de britiske medier – bl.a. The Times – om hvordan Flintoff helt overvejer i sin fremtid i programmet. De overvejelser er netop kommet til ham efter ulykken, som angiveligt har sat sig ‘psykisk i ham’.

Det er langt fra første gang, at en Top Gear-vært kommer til skade under optagelserne til programmet. En berygtet er nok den tidligere vært Richard Hammonds ulykke i en dragster. Det var i 2006, at han kørte galt med 460 km/t. Noget der nær havde kostet ‘The Hamster’ livet.

 

Reklameblok:

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk