To biler beslaglagt – kørte 127 km/t på motorvejen

Det dur ikke at dukke sig for fotovognen - politiet sender bøden alligevel. Det måtte en bilist på Fyn sande lørdag aften.
Foto: Rigspolitiet/PR

To bilister har mistet både deres kørekort og biler, efter at de søndag blev målt til at køre 127 km/t på motorvejen.

Kan man være vanvidsbilist, når man ‘kun’ kører 127 km/t på en motorvej i Danmark? Svaret er ja. Det fik to bilister i går at føle, da de fløj igennem en midlertidig 60-zone på Helsingørmotorvejen.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

Uheldigvis for dem var Københavns Politi også tilstede på strækning. Og da de to bilister begge kørte mere end 100 procent for stærkt, blev deres kørekort inddraget og biler beslaglagt på stedet. Det oplyser politikredsen på Twitter.

Udover de to hurtigtgående i 60-zonen kørte syv andre bilister for hurtigt. Fire af dem står foruden bøder også til klip i kørekortene.

Politiets tweet melder ikke noget om, hvorvidt de to bilister – som kørte 127 km/t – har erkendt deres hastighed. Uanset hvad skal en dommer nu se på, om staten i sidste ende kan konfiskere bilerne.

Reklameblok: 

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk